Stallet all day

Precis hoppat ur duschen, kommer bilder och lite mer bloggning imorn när jag har datan uppe! (om det går att ladda över bilderna) harré

Talangen på onsdag !?

Någon människa med hjärta som vet vilken tid talangen börjar på onsdag?
Skicka ett sms eller skriv på facebook, dankeee!

Säkert mobil bloggning under dagen!

 
Idag åker tyvärrrrrrrr denna sjukt söta tjej här i från örebro! :( 
 
Sen blir det säkert massa mobilbloggning under dagen! 

Idag blir det..

stallet! yeeyy, thats good news!! 
Sen till dom tråkiga.. skara drar hem idag! :(
 
Jag drar till stallet runt 10 tror jag, så det blir att gå upp tidigt så jag kan vara en stund med skara grabs och tjejerna! Det ska bli gryyymt! 
 
Jag och miin kompis Julia ska fodra alla hästar när vi kommer dit. Vi ska luncha. Vi ska också ta med oss fika som vi kan knapra på, lite dricka och sen ett stort leende på läpparna ska vi försöka fixa ! Hahah det lär  nog gå (Y). Senare drar vi, plus ett till ut med våra delfodervärd hästar och rider en sväng till gruvan vid klockan 2 eller något, där ska vi doppa tårna och sen bege oss av igen hem eller för en liten större svänga!
 
Vi måste såklart prata med Marianne om det först, men mamma har gjort det lite! Så jag tror det lär gå, vi tar med oss matsäck upp dit, eller "fikasäck" och massa myys! Min mamma och en till mamma ska med, det kommer bli hur grymt som helst!
Hoppas ni får en hur grym dag som helst, för det ska jag ha!!

Dag 1. ♥

MITT MÅL MED MIN BLOGG: 
 
Mitt mål med min blogg är att kunna uttrycka min känslor här , vara ärligt & skriva vad jag tycker. Kanske ha lite väl starka åsikter för min del, ska börja skriva vad jag tycker är bra. Vad jag tycker är dåligt, vad jag hatar,vad jag älskar, vad jag tycker är fel osv osv.. Kommer uttrycka mig massor på inlägg, men även (!!) kanske i något videoinlägg! Om det går fullt ut, ska jag lätt kö på det :) Vi får helt enkelt vänta och se. 
 
Det var mening från förtsta början att detta skulle bli en häst blogg, men vafan har jag att skriva om hästar när jag inte ens har en häst, drar iväg några gånger i veckan och rider privat häst och ridskoleponny, men hallå?! så ja, det sket sig. Jag ska ändra mottot på bloggen, fixa lite mera osv. Skaffa något intressant. Varför jag heter just: Androy.blogg.se ska ni få en tydligare förklaring på någon annan gång! 

något sjuuukt gammal bild, över 2 år.. hahah sweeet

Film

Har det chill i soffan med Tova! <3

Miss my hair!

Drar ut en sväng !

 

Tråkigt, onödigt inlägg.

Är på lite bättre humör nu, precis hoppat i duschen och fixat mig.. Trodde jag skulle till marieberg idag, men det var stängt så det funkade inte. SURT! Förresten var jag aldrig inne på bikbok när jag var på marieberg för 3 dagar sen,så kollade aldrig efter den. Köpte massa annat med det gick ju inte att ladda upp till datan. När det fungerar ska jag visa masssaaa bilder! Nu ska jag gå och äta lite, bara för ATT. 

Hjälp med design!

Vet ni hur man fixar blogg.se design och är gulliga och vill hälpa mig med en snygg och fräck design? Nu när jag inte fattar alls hur man lägger in en själv, haha och that sucks ! 

10 dagar, 10 grejer-

Denna kommer vara dom 10 kommande dagarna! Börjar idaaaaag
 
1. Vad är mitt mål med bloggen.
2. Vad kommer jag skriva om på bloggen?
3. Varför började jag blogga.
4. Kommer jag vlogga?
5. Vem min absolut bästavän är.
6. Hur mitt liv ser ut en vanlig normal vardag/helg dag.
7. Om mig.
8. Vem min insperation är som fick mig börja blogga och ta steget.
9. Kommer jag fortsätta vara aktiv på bloggen.
10. Speciell grej.

Inget funkar

Okej.. nu har jag inte bloggat på 3 dagar. Sorry för det, men det har blivit sååå mycket i vägen, sen kan jag inte ladda över mina bilder/videosar till datan från mobilen och min systemkamra. Det suger, så ingen bild i detta inlägg .. för jag kan inte ens ladda upp bilder på "snabbinlägg"! TUMMEN NEEEEEER

vill så ha!

99:- gina tricot! 
 
Nu drar jag och tar en titt på den i marieberg om den är så snygg som den ser ut på bild!
Ska isåfall lätt köpa! 

Gårdagens pass!


Denna underbart fina ponny red jag igår, blev inga bilder, inga videos, men det kommer snart! Får vi hoppas :) 
Jag red honom i paddocken med ägaren som red en annan urgrymt fina häst! Jag är helt slut,och innan jag kom till deras stall var jag helt slut, haha, för i torsdags gick jag "löv lunda" men min mellanpudel, fredags sprang jag lövlunda, lördags red jag och sprang också, söndags red jag och sprang också, och idag har jag vart och ridit Lill pöken (han på bilden). Det gick ganska bra, massa övningar, ingen galopp dock! Men det är mycket bra övning , man ska sluta när det går som aldra bäst, och han bjöd verkligen i slutet. Gick i form,men var ändå ganska mycket uppe med huvudet ibland.. Annars hur fin som helst! 

Oerfarenhet på hoppträning..


Här är en bild på mig och Puff i vintras nån gång när vi inte hoppat sådär specielt mycket tillsammans.
*Hällarna är uppe, tummarna på sne, lite för högt upp i sadeln för ett 20 cm kryss.. 
Kan säga att alla dom där grejerna är sååå mycket bättre nu. 

K
ommer komma lite mera bilder när jag rider en D-ponny som tycker det är såå jäkla roligt att hoppa så jag flyger ur sadeln, haha bokstavligen!

Delfodervärds ponny!

Jag ska försöka mig på att driva en häst blogg, kan mer eller mindre säga - jag har aldrig haft någon häst. Däremot har jag alltid vart intresserad av hästar, började rida när jag var runt 3-4 år och håller på än idag. Har vart några uppehåll då och då, men det senaste året har hållt ihop sig. Jag är nu mera delfodervärd på en B-ponny som jag ska börja hoppa pay and jump med, & för drygt en månad sen blev jag delfodervärd på en C-ponny som jag ska börja tävla på. Jag får inte tävla B-ponnyn eftersom jag är för gammal, så blir åka runt och pay and jumpa för han är verkligen en gud på att hoppa! Han heter puff och ser ut såhär: 
Bilden är tagen igår (söndag) när jag var och red honom i spöregn. Han försökte kasta av mig ett x antal gånger idag då han inte ville galoppera när det spöregna, haha förstår honom. Vem vill ha piskande regn i ansiktet när man ska försöka koncentrera sig? Jag kände att det kändes bra alls att rida i ett sånt pissväder som det var igår, så jag traskade in med honom igen, hämtade sadeln och sadlade honom. Gick ut på banan igen och då gick han som en gud, galopperade som en gud, och var hur fin & snäll som helst. 

~Var inte beredd på kortet, därav att jag ser lite spänd ut, konstig handställning och bakåt lutnining~

Kan säga att i lördags red jag en D-ponny och han var hur het som helst på hindrerna, och hoppade 20 cm över bommen. Jag tror vi hoppade som högst 70 cm och näst sista gången jag kom på det hindret hände det en liten..., olycka. Mer får ni veta när jag fått några bilder från min älskade vän som ska skicka dom till mig. Men hon får inte in dom på datan,så det får la dröja ett tag till. 

Bara början !

Hej! Jag heter Annsofie och blir femton år den 23 september & jag ska börja driva en hästblogg. En del av er kanske inte är alls intresserade av hästar,vad vet jag.. men däremot vet jag att det är sjuukt många häst intresserade nu för tiden! Vilket är as roligt att ridsporten lyfts upp och den kan nu, bara bli större och större. 
 
Jag kommer inte bara blogga om hästar hästar hästar.. men jag kommer skriva det mesta här på bloggen om det. Där för att jag ska få bättre koll på min planering , mina scheman osv osv.. Vi startar lite här ikväll med några inlägg, imorgon blir det tidsinställde såhär på direkten pga att jag ska iväg och göra en hemlig grejsimoj !!! Ska bli såååhäääär kul ! Blir det av kanske jag avslöjar det på bloggen på tisdag eller något .

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

androy.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt liv, hur jag planerar mina veckodagar, lägger upp min träning, om mina vänner & så mycket mer. Jag ska höja häst brudarna och rid boysen, visa bilder & allt annat smått och gott. Har ni någon fråga? Fråga på, jag svarar i din blogg!

RSS 2.0